​Foto til CV/hjemmeside

Skal du bruge et flot CV foto eller måske et billede til en hjemmeside, eller til pressefoto til aviser og ugeblade ? Det kan vi klare uden problemer.

Du kommer ind, vi tager en stribe billeder af dig og du udvælger selv, det billede du vil bruge. Fotografering + 1 udvalgt fil retoucheret og færdigbehandlet (du får både en farveversion og 1 sort/hvid) koster 350.-

Ønsker du f.eks. 2 forskellige optagelser, koster

fotografering og første kopi 350.- kr.

ekstra udover det første koster 150.- pr stk inklusive retouchering og billedbehandling.

Vi retoucherer og fjerner lige de værste småfejl, ridser, rynker og rander under øjnene​, så det færdige billede lige bliver strammet lidt op.

Du får filen tilsendt pr. mail i både sort/hvid og farve. Hurtigt og effektivt. (typisk tager det et par timer, så har du filen)

Bestil tid til CV Fotografering

Se mere om:

Linkedin profilbillede

Facebook profilbillede

Pressefotos

  Ønsker du en tid til CV fotografering, så send lige en mail på post@kajsfoto.dk ,vi fotograferer i normal åbningstid fra 10.30 til 17.30 og det kan også lade sig gøre aftener og weekender, men det skal aftales på forhånd. Ring eventuelt på 40 92 86 85.

Ønsker du at bestille en tid til fotografering

Tryk på "Bestil tid til fotografering" i toppen af siden

   Når du har udvalgt det bedste billede blandt alle dem vi har taget, så retoucherer vi billedet og levere dig filerne, både som sort/hvid og som farve og i 3 forskellige beskæringer. Det fulde billede + et tæt beskåret, samt et kvadratisk, som passer perfekt til Facebook og Linkedin, som kræver kvadratiske fotos.​

Cv foto eller pressefoto København, Frederiksberg, Vanløse, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj og Valby.

Vi ligger centralt til mange steder her i København og har gode parkeringsforhold lige uden for vores forretning. ​Vores forretning i Vanløse (200 meter fra Damhussøen) ligger 7 minutter fra Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Frederiksberg og Valby.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045