Vores persondatapolitik.

​Hvad er personoplysninger egentlig?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website/webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, ved øvrig brug af services eller hvis du foretager køb via websitet. Hvilke data, vi indsamler og lagrer, er helt afhængigt af, hvordan du benytter vores website. Vi har fokus på kun at indsamle og behandle specifikke og relevante data for den enkelte type af interaktion fra din side.

Personoplysninger, som du aktivt stiller til rådighed for os


I det omfang du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i en konkurrence, opretter en bruger eller på anden måde aktivt afgiver oplysninger om dig selv til os via en af vores hjemmesider, indsamler og behandler vi denne data og i visse tilfælde lagrer vi den til senere brug. Eksempelvis når du tilmelder dig vort nyhedsbrev. Også her har vi fokus på kun at bede om data, som er relevante for den specifikke interaktion med os.

Sikkerhed

​Vi lever op til GDPR gennem en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Både vores egne webservere og vores databehandlere befinder sig i EU og er underlagt konstant overvågning og sikkerhedskontrol. I tilfælde af, at der skulle opstå en sikkerhedsbrist, så er vi af GDPR forpligtet til omgående at give besked om dette til rette myndigheder. Vi vil ydermere informere dig hurtigt og præcist om en evt. brist.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045