Portrætfotos er alletiders gaveidé ...

   Har du brug for en portrætfotograf til at tage nogle gode billeder? Hos kajsfoto.dk kan vi hjælpe dig med alle former for portrætfotos. Vores forretning ligger i Vanløse, på Ålekistevej 42, hvor vi altid står klar til at tage imod kunder fra Frederiksberg og København samt de omkringliggende områder.

   Et portrætfoto af børn, familie og andre grupper er alletiders gaveidé. Vi er eksperter til at løse sådanne opgaver til en fornuftig pris. Vi kan tage portrætfotos til alle anledninger. Vi kan bl.a. tilbyde dig følgende:

  • Pasfotos
  • CV foto til sociale medier og ansøgninger
  • Portrætter af børn og voksne
  • Familie- og gruppefotos
  • Bryllupsfotografering
  • Festfotografering
  • Barnedåbsfotografering
  • Konfirmationsfotografering
  • Studenterbilleder
  • Graviditetsfotos

Hvad er et portrætfoto?

Et portrætfoto kan være mange ting og der er mange fantastiske muligheder, når du skal have taget et portrætfoto. Typisk er der tale om et billede hvor dit ansigt er med. Du bestemmer selv, om det skal være i fuldfigur, om du skal have lidt af skuldrene med, eller om du skal have hele overkroppen med på billedet.

Priserne på portrætfotos varierer alt efter hvilken størrelse og antal du ønsker.  Dog kan du være sikker på, at du altid får dit portrætfoto til en fornuftig pris, når du vælger os, vi er håndværkere og ikke kunstnere, derfor er vores prisniveau i den billige ende af scalaen. Til gengæld er kvaliteten helt i top, da vi har mange års erfaring.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med portrætfotos, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe og vi giver altid gerne et godt tilbud. Du skal starte med at bestille en tid – gerne online hvis det er almindelige hverdagstider. Vi fotograferer både lørdage og søndage samt om aftenen, hvis du ønsker dette. Men disse specielle tider skal dog bestilles via mail. Vi er tit optaget med at fotografere, så benyt helst mail, vi svarer ikke telefonen hvis vi har travlt.

Du kan kontakte os på telefon: 40 92 86 85 eller du kan skrive til os på vores mail: post@kajsfoto.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

du kan også klikke på linket herunder for at bestille tid

i vores normale åbningstid. Ønsker du weekendtider eller tider uden for normal åbningstid, så ringer du bare 40 92 86 85 og aftaler nærmere.

Bestil tid online

Gruppefoto og familiefotos København, Frederiksberg, Vanløse, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj og Valby.

Vi ligger centralt til mange steder her i København og har gode parkeringsforhold lige uden for vores forretning. ​Vores forretning i Vanløse (200 meter fra Damhussøen) ligger 7 minutter fra Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Frederiksberg og Valby.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045