Portrætfotos er en alletiders gaveidé ..

Du/i har muligheden for at blive fotograferet lørdage og søndage

indtil jul, det koster ikke ekstra, du skal bare ringe på

tlf. 40 92 86 85 og aftale en tid.

   Har du brug for en portrætfotograf til at tage nogle gode billeder? Hos kajsfoto.dk kan vi hjælpe dig med alle former for portrætfotos. Vores forretning ligger i Vanløse, på Ålekistevej 42, hvor vi altid står klar til at tage imod kunder fra Vanløse, Frederiksberg og resten af København. Vores forretning har åbent hverdage 10.00 til 17.30  l

  Men det er også muligt at blive fotograferet uden for vores normale åbningstid, f.eks aften, lørdage og søndage, men du skal bare aftale det på tlf. 40 92 86 85..

   Et portrætfoto af børn, familie og andre grupper er alletiders gaveidé. Vi er eksperter til at løse sådanne opgaver til en fornuftig pris. Vi kan tage portrætfotos til alle anledninger. Vi kan bl.a. tilbyde dig følgende:

Pasfotos (her behøver du ingen tidsbestilling)

CV fotografering

Portrætfotos 1 til 3 personer

portrætfotos 4 til 6 personer

portrætfotos 7 til 10 personer

portrætfotos over 10 personer

samt alle mulige former for specialfotografering f.eks.

Studenterbilleder, konfirmationsfotografering, gravidbilleder,

forsikringsbilleder af skader og meget mere.

du kan altid ringe på 40 92 86 85 og høre nærmere.

Hvad er et portrætfoto ?

Et portrætfoto kan være mange ting og der er mange fantastiske muligheder, når du skal have taget et portrætfoto. Det kan være alt fra et foto af dig til en hel familiegruppe, der ønsker et gavebillede til bedsteforældrene eller en fødselslar.

Priserne på portrætfotos varierer alt efter hvor mange I er og hvad I ønsker. Vi har en grundpris for fotograferingen, hvor det er afhængig af hvor mange I skal fotograferes sammen. Og bagefter kikker man optagelserne igennem og udvælger dem der skal laves billeder af.

Billederne betales separat i forhold til hvor mange I bestiller og hvilken størrelse i ønsker.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med portrætfotos, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe og vi giver altid gerne et godt tilbud. Du skal starte med at bestille en tid – gerne online hvis det er almindelige hverdagstider. Vi fotograferer også både lørdage og søndage, samt om aftenen, hvis du ønsker dette. Men disse specielle tider skal dog bestilles via mail eller tlf.. Vi er tit optaget med at fotografere, så benyt helst mail, vi svarer ikke telefonen hvis vi har travlt.

Du kan kontakte os på telefon: 40 92 86 85 eller du kan skrive til os på vores mail: post@kajsfoto.dk , så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også klikke på linket herunder for at bestille tid i vores

normale åbningstid. Ønsker du weekendtider eller tider uden for normal åbningstid, så ringer du bare 40 92 86 85 og aftaler nærmere.

Bestil tid online

En portrætfotografering koster en grundpris for selve fotograferingen og det computerarbejde der kræves. Prisen er afhængig af hvor mange I er på billedet. Når man så har lavet fotograferingen, udvælger I selv de billeder, der skal laves kopier af, og billederne betales separat bagefter.​

Gruppefoto og familiefotos København, Frederiksberg, Vanløse, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj og Valby.

Vi ligger centralt til mange steder her i København og har gode parkeringsforhold lige uden for vores forretning. ​Vores forretning i Vanløse (200 meter fra Damhussøen) ligger 7 minutter fra Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Frederiksberg og Valby.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045