​Bryllupsreportage

​   Vi laver også bryllupsfotografering. Du kan selvfølgelig komme forbi vores atelier og få lavet bryllupsbilleder, men vi tilbyder også deciderede reportageserier, hvor vi er med fra start ved kirken, tager alt det, der sker med brudepar og gæster ved kirken. Bagefter bruger vi ca ½ time med brudeparret på et flot sted i naturen, hvor vi laver de officielle parbilleder, og hvis der er en reception, tager vi også ca ½ time ved receptionen af gæster, kagespisning, gavebord ​og hvad der nu ellers sker.

   Alle disse flotte billeder fra begivenheden, leverer vi som digitale filer på et USB stik. Så kan du selv bestemme om der skal laves billeder, fotobøger (laver du nemmest på nettet) eller de måske skal lægges på sociale medier, så gæsterne også kan få set dem. Men det er selvfølgelig op til dig selv.

   Du får også et lille slideshow med alle billederne på, som du eventuelt kan lægge på hjemmeside eller facebook.

   Der er mulighed for at udbygge reportageserien med selve festen om aftenen, så er der samme pakke som beskrevet ovenfor, men vi kommer også forbi festen ca. 1 time om aftenen og fotograferer alle gæsterne, parvis rundt om bordet, gavebordet, eventuel bryllupskage og ellers lidt stemningsbilleder fra festen.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045