Gruppefotos/familiefotos​

fotogalleri

   Gruppefotos, fællesbilleder, familiefotos er en alletiders gaveidé, og vi garanterer at gavemodtageren bliver ovenud lykkelig.

Det kan løses let og elegant, man samler hele flokken, kommer forbi vores atelier​, det tager typisk 20 minutter, så er fotograferingen overstået, og resten tager vi os af. At samle så mange mennesker kan være besværligt, så vi fotograferer også lørdag og søndag, samt aftener uden for normal åbningstid. Men husk at ved lørdags- søndags- og aftentider, skal i lave en klar aftale på forhånd, på tlf.40 92 86 85 eller på mail: post@kajsfoto.dk

At lave et foto med f.eks. 14 personer er næsten umuligt, hvis alle skal ende med at se godt ud. Men med moderne teknologi, samler vi det perfekte billede, skifter hoveder ud og sørger derfor for at alle personer er fra deres pæneste side, men åbne øjne og store smil. Vi retoucherer og billedbehandler billedet, så ridser, rynker, sår og eventuelle rander under øjnene er dæmpet ned.

Leveringstiden er typisk 8 dage, men i nødstilfælde, kan det laves fra dag til dag.

Alt arbejdet ligger i det første billede, så vil I have ekstra kopier, er de ekstra billeder billigere, alt arbejdet er jo lavet i forbindelse med det første billede.

Og man kan selvfølgelig selv bestemme om det skal være farve eller sort/hvid.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045