Portrætfotografering

Fotografering af 1 - 3 personer

Du/i har muligheden for at blive fotograferet lørdage og søndage

det koster ikke ekstra, du skal bare ringe på

tlf. 40 92 86 85 og aftale en tid.

Skal I bruge fotos af ungerne til en gave, eller til væggen derhjemme, eller er i   søskende, der ønsker at give mor og far, eller bedsterne, et gavebillede ?

Vi klarer alle opgaver let og elegant, og kan også tilbyde at levere billederne i rammer, så de er lige til at forære væk i gave.

Hvordan forgår en fotografering ?

Man starter med at bestille en tid. Enten her på hjemmesiden on line

Klik her for tidsbestilling.

 eller I kan ringe til os på tlf. 40 92 86 85

Ønsker I tider f.eks om aftenen, eller lørdage/søndage uden for vores normale åbningstider, er det selvfølgelig også muligt, men her skal I lige aftale det med os på tlf. 40 92 86 85.

Derefter kommer man ind til aftalt tid, og vi tager en stribe billeder af jer.

Selve fotograferingen koster i grundpris 250.- (for 1-3 personer) og det dækker de optagelser, I har brug for. Dvs. har i f.eks. 3 børn, så tager gerne vi fotos af hvert barn, hvis I ønsker det, samt selvfølgelig også af de 3 børn sammen.

Når vi så har lavet en stribe optagelser, så kikker I dem igennem bagefter, og I udvælger de eller dem der skal laves billeder af. Billederne betales separat i forhold til størrelser og antal I ønsker. Størrelser og priser kan i se herunder.

Billederne kan I selv vælge om de skal være sorthvid eller farve, og I kan sagtens få nogle i farve og andre i sorthvid, hvis det er det I ønsker.

Billederne bliver korrigeret, retoucheret og klargjort, så når I modtager de færdige resultater, har i et optimalt gavebillede, uden ridser, rynker og bussemænd, lige klar til at give væk..

Leveringstiden på de færdige billeder er normalt 5 - 8 arbejdsdage, men det kan godt fremrykkes hvis I har travlt og skal bruge billederne hurtigt.

Klik her for at se flotte eksempler på portrætfotos.

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045