Fotografering med prøvebilleder

Bestil en tid og kom ind og få fotograferet ungerne. Vi laver en fotografering, lidt af hvert barn, nogle af dem sammen, og har forældrene lyst til at være med på et par stykker, er I velkomne til det. I løbet af 4-5 dage har vi så 2 prøveark klar til jer, med ialt 24 gode prøvebilleder, som I bruger til udvælgelse af dem der skal forstørres op.

​​Vi tager mere end de 24 billeder, så vi er sikre på at der er 24 rigtigt gode prøvebilleder på arkene. Arkene er sort/hvid, men man kan selv vælge om man ønsker de færdige forstørrelser i sort/hvid eller i farve og man kan sagtens blande ordren, så nogle er farve og andre sort/hvid.

Når du så har modtaget prøvearkene, finder du dine favoritter, og kan så bestille de forstørrelser du vil have. Priserne og størrelserne ser du her til højre. Du kan frit vælge om forstørrelserne skal være farve eller sort/hvid og du kan sagtens blande ordren, så nogle er i farve, andre i sort/hvid.

Du kan selvfølgelig komme ind i vores forretning og bestille fra prøvearkene, men der er også mulighed for at bestille billederne on-line, her trykker du på det røde menupunkt i toppen "bestil billeder" yderst til højre i toppen.

Ønsker du at bestille en tid til fotografering

Tryk på "Bestil tid til fotografering" i toppen af siden

Eller klik her for at bestille tid online​

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045