Brug for pasbilleder ? – vi er byens bedste og billigste​​

Åbningstider: mandag - fredag 10.30 til 17.30  lørdag 10.00 - 13.00

Pasfotos af både børn/voksne på 5 min.

​   Skal du have fornyet dit pas og mangler et pasbillede? Hos kajsfoto.dk kan vores erfarne fotograf hjælpe dig med at få taget de helt rigtige pasfotos. I vores forretning i Vanløse hjælper vi kunder fra Vanløse, Frederiksberg, København og omegn. Vi tilbyder byens bedste og billigste pasfotos på 5 minutter – det kan f.eks. være til pas, visum, kørekort, bus- og togkort, våbenpas, Id-kort og mange andre ting, der kræver et biometrisk pasfoto.

Vi kender reglerne !

​   Når du skal have taget et pasbillede, er der visse regler for, hvordan billedet skal være. Vi er helt inde i disse regler, hvilket sikrer dig, at du kan få taget et pasbillede, der bliver godkendt første gang. Vi laver billederne præcist og korrekt, så de altid bliver godkendt til netop dét, du skal bruge dem til. Det kan spare dig for en masse tid og besvær. Vi har stor erfaring inden for fotografering, hvilket gør os i stand til at tage pasbilleder af personer i alle aldre. Vi kan altså være behjælpelige med pasfotos af både babyer, børn og voksne. Vi giver samtidigt mængderabat hvis I er flere, der skal bruge pasbilleder, f.eks. far, mor og børn.

​Kvalitetsbilleder til en skarp pris

   Vi vægter kvalitet højt. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at pasbilledet sidder lige i skabet. Når du får taget pasbillede hos os, sørger vi for, at du sidder rigtigt på billedet samt at dit pasfoto lever op til paskravene. Derudover sørger vi for, at du får billederne i den korrekte størrelse.

   Vi har altid skarpe priser på vores pasbilleder. Det er ikke uden grund, at vi kalder os ”Byens Bedste og Billigste pasbilleder”. Vores priser starter nemlig fra kr. 99,-, hvor du får fire billeder. Ønsker du at få en digitaludgave af billedet på mail oven i, skal du give en tillægspris på kun kr. 40,-. Du kan derfor få fire billeder og en digital fil for kun kr. 139,-.

Få lavet dit pasbillede på 5 minutter

   Vi gør det nemt for dig, at få taget pasbilleder. Det tager ikke mere end 5 minutter og du behøver endda ikke at bestille tid. Du kommer bare ned i forretningen, og så hjælper vi dig med de helt rette pasbilleder. Der er desuden fine og gratis parkeringsforhold i området.

   Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon: 40 92 86 85 eller du kan skrive en mail til: post@kajsfoto.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Pasfoto, København, Frederiksberg, Vanløse, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj og Valby.

Vi ligger centralt til mange steder her i København og har gode parkeringsforhold lige uden for vores forretning. ​Vores forretning i Vanløse (200 meter fra Damhussøen) ligger 7 minutter fra Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Frederiksberg og Valby.

kajsfoto.dk
Ålekistevej 42
2720 Vanløse

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045