Den simple og billige portrætløsning

En lidt mere simpel løsning end prøveark, er at I bestiller tid og kommer ind. Vi tager en stribe billeder af dem, der skal fotograferes, og I vælger med det samme hvilken billeder der skal laves.  Her er prisen 250.- for fotografering og photoshoparbejdet, + billedprisen for de forstørrelse i vælger at lave.

Priserne for forstørrelser står her på siden til højre. Man vælger selv om det skal være sort/hvid eller farve, og man kan sagtens blande ordren så nogle er farve andre er sort/hvid.

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe den elektroniske fil af det/de billeder som I udvælger. Den elektroniske fil (som er retoucheret og klargjort til nettet/facebook/hjemmeside) koster 50.- og du får både en farve- og sort/hvid version tilsendt på mail.

Vælger du denne løsning, skal du huske på at vi selvfølgelig gemmer alle optagelser, så får du senere brug for ekstra billeder, kan man sagtens få det.

Leveringstiden på portrætbilleder er normalt en 4 - 5 dage, men haster det, så sig det lige, så kan vi sagtens lave det hurtigt, det skal bare lige aftales af hensyn til vores produktion.

klik her for at bestille tid til fotografering​

home  Ålekistevej 42, 2720 Vanløse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kajsfoto.dk​ | CVR: 11509045